Ankarada Pedagog · 1 Eylül 2023

Güdül Pedagog

Güdül Pedagog

Güdül’den arayan soran pedagog arayıp ulaşmak isteyen tanıdıklar ya da tanıdıkları vasıtasıyla duymuş olan veya internet Pedagog Yorumundan okuyup bize ulaşmak isteyen danışanlarımız arayıp sormaktadır.Ofisinize nasıl gelebiliriz ulaşım nasıl diye sorular gelmektedir.Arayan danışanlara cevap olması adına böyle bir sayfa hazırlayalım dedik. Ankara Pedagog tavsiyesi veren dostlara teşekkürler.

Pedagog Okan Bal
Pedagog Okan Bal

Ofisiniz merkezi konumda olup Gazi iş merkezindedir.Gazi iş merkezi Maltepe pazarı ve Maya göz Hastanesi’nin bitişiğinde bulunmaktadır.Özel araç ve toplu taşıma ile ulaşım imkanı bulunmaktadır.

Özel araçla gelmek isteyenler için ofisin bitişiğinde 2 adet otopark mevcuttur artı metroyla toplu taşıma ile gelmek isteyenler için Demirtepe Metro istasyonundan Gazi işmerkezi 550 metre yürüyerek ulaşılabilecek durumda.Sıhhıye Metro istasyonuna uzaklığımız ise 900 metre orasıda yürüme mesafesindedir.

Ankara Pedagog Adresi
Ankara Pedagog

Ankara Güdül’den Çankaya Gazi İş Merkezi Pedagog Okan Bal’a ulaşmanın birkaç yolu vardır.

Aşağıda önerdiğim yol tariflerini kullanarak, kendi tercihlerinize göre uygun seçeneği seçebilirsiniz:

  1. İlk olarak, Güdül’den Ankara şehir merkezine giden bir otobüs veya dolmuşla ulaşabilirsiniz. Şehir merkezine girdiğinizde, Atatürk Bulvarı’na doğru ilerleyin.
  2. Atatürk Bulvarı’nı takip ederek Çankaya Meydanı’na gelin.
  3. Çankaya Meydanı’nda sağa dönün ve Atatürk Bulvarı üzerinde ilerleyin.
  4. Gazi İş Merkezi, Atatürk Bulvarı üzerinde sol tarafta yer almaktadır. İş merkezine ulaşmak için Atatürk Bulvarı üzerinde devam edin ve Gazi İş Merkezi Pedagog Okan Bal’ı görene kadar ilerleyin.

Not: Yol tarifi, trafik durumuna ve güncel yol koşullarına göre değişebilir. Güzergah üzerinde yol ayrımlarında uygun yön levhalarını takip etmeyi unutmayın. Ayrıca, trafik yoğunluğu nedeniyle seyahat süresi değişebilir.

Güdül’den Gazi işmerkezi Pedagog Okan Bal‘a 1 Saat 15 dakika içinde ulaşabilirsiniz.

Gazi iş Merkezi’ne ulaşmamız ortalama bulunduğunuz konuma göre 91 km uzaklıktadır. 1 Saat 15 dakika içerisinde Güdül’den çıktığınız zaman gazi iş merkezi’nde Sinerji Danışmanlık Pedagog Okan Bal‘a ulaşabilirsiniz

Altındağ’dan Özel aracınızla Ankara Pedagog Ulaşmak için Maps Bu konuma tıklayarak gelebilirsiniz.

..

pedagog okan bal
Uzm. Psk. Dan. Okan BAL

Uzman Psikolojik Danışman Okan Bal

Uzm. Psk. Dan. Okan BAL 1984 yılında Mersinin Anamur ilçesinde doğdu. Bozyazı Anadolu lisesinden mezun olduktan sonra 2003 yılında Çukurova Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Bölümüne başladı. 2007 Yılında mezun olduktan sonra çalışma hayatına başlamıştır. 2010 Yılında Gaziantep Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Bölümü Yüksek Lisansına Başladı. 2012 Yılında mezun olduktan sonra Uzmanlık Unvanını almıştır. Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifikası, Eğitim Danışmanlığı ve Öğrenci Koçluğu Sertifikası, Oyun Terapisi ve Wisc-r Zeka Testi Sertifikalarına Sahiptir. Ayrıca çocuk gelişimi ve çocuk psikolojisi, çocuk değerlendirme testleri, ergenlik ve ergenlik psikolojisi, anne baba eğitimi vermektedir. Öfke ve stres yönetimi, Sınav kaygısı, etkili iletişim, yeni test teknikleri, stres depresyon ve kaygı, okul uyum sorunları, kadına yönelik şiddet ve çözümleri vb. Konularında da eğitimlere katılmıştır.

Okan Bal ALDIĞI EĞİTİMLER

  • Krize Müdahale-Psikolojik İlk Yardım Eğitimi,
  • Bilişsel-Davranışçı Terapi Eğitimi,
  • Çocuk Gelişimi ve Çocuk Psikolojisi,
  • Rehberlikte Aile Müdahaleleri,
  • Ergenlik ve Ergenlik Psikolojisi,
  • Aile Danışmanlığı Sertifika Programı,
  • Eğitim Danışmanlığı ve Öğrenci Koçluğu
  • Okullarda İntihar Davranışının Önlenmesi Eğitimi,
  • Kadına Yönelik Şiddet ve Çözümleri Eğitimi.
  • Sınav Kaygısı ve Sınav Kaygısına Bilişsel Müdahaleler
  • Etkili İletişim ve Yeni Ortamlarda Ben Eğitimi
  • Diksiyon Eğitimi,
  • Yeni Test Teknikleri Eğitimi,

Danışanlarımızın yazdığı Pedagog yorumlarına bakabilirsiniz.

Güdül pedagog
Ankara Güdül pedagog YOL TARİFİ
Seans ve Randevu İçin Tıkla
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
Merhabalar;
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
Bize Yazın yada Arayın 0 534 363 98 96